Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. βασικός υποστηρικτής της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. βασικός υποστηρικτής της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. βασικός υποστηρικτής της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. βασικός υποστηρικτής της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. βασικός υποστηρικτής της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. βασικός υποστηρικτής της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. πρωτοπόρος και ηγέτης στην ελληνική εκτυπωτική βιομηχανία, είναι από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από το 2017. Από την εκτύπωση σημάτων και αυτοκόλλητων για τους εθελοντές μας μέχρι την τοποθέτηση διαριτικών της ομάδας στα επιχειρησιακά της οχήματα, η συμβολή της ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. έχει κάνει την ομάδα και τους εθελοντές της αναγνωρίσιμους από φορείς και πολίτες στον βαθμό που απαιτείται για την πραγματοποίηση του σκοπού μας: την παροχή βοήθειας όπου και όταν απαιτηθεί.

Από έκτακτα περιστατικά κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας "Μήδεια" που έπληξε την Αττική μέχρι τις υγειονομικές καλύψεις στα θέατρα της Αττικής, η αναγνωρισιμότητα που λαμβάνει η ΕΠΟΜΕΑ χάρη στην Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ έχει βοηθήσει σε ποικίλες περιπτώσεις: έναν πατέρα που δεν μπορούσε να πάει γάλα στα παιδιά του λόγω του στρώματος πάγου. Εκατοντάδες περιποιήσεις σε χτυπημένα άκρα παιδιών, όταν οι γονείς δεν είχαν πού να απευθυνθούν και άλλες περιπτώσεις, όπου το σήμα μας έδωσε τον χώρο η υποψία να γίνει εμπιστοσύνη και στο τέλος ευγνομωσύνη.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πηγαίνει και στον Ιωάννη Μυρωνάκη της ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. και εθελοντή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. χωρίς τον οποίο η συνεργασία αυτή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1976 από τον Γεώργιο Χαϊδεμένο, με οδηγό το πάθος του για αριστεία και τελειότητα. Με μια επιτυχημένη πορεία περισσότερων από 40 χρόνων, επιδιώκει το όνειρό της: να υπερβεί τις προσδοκίες, να σας προσφέρει κορυφαία ποιότητα και να μειώσει στο ελάχιστο τις ώρες και το κόστος επεξεργασίας. Οι υπερσύγχρονες υποδομές της και οι πλήρους εξυπηρέτησης εγκαταστάσεις της, παρέχουν υπηρεσίες offset, web printing και ψηφιακής εκτύπωσης, σε κάθε ποσότητα. 

Η τεχνογνωσία της και η τεχνολογία έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα πελατών. Περιλαμβάνει τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα οι οποίες την εμπιστεύονται για τις ανάγκες εκτύπωσής τους. Για την ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε., δεν υπάρχουν σύνορα: Εκατομμύρια τεμαχίων εκτύπωσης και ψηφιακές λύσεις παραδίδονται στους πελάτες της κάθε χρόνο σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και της Αφρικής. Από εφημερίδες, μέχρι οκτάχρωμα περιοδικά σε φωτογραφικό χαρτί, διαφημιστικά φυλλάδια, σταντ και πινακίδες, από μεγάλες έως και υπερμεγέθεις διαστάσεις, είναι εδώ για να εξυπηρετήσει και να προσφέρουμει απεριόριστες δυνατότητες και απαράμιλλη ποιότητα για την προώθηση κάθε επιχείρησης.