Τι μας κρατάει ενωμένους; Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην αντιμετώπιση της "Μήδειας"

Τι μας κρατάει ενωμένους; Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην αντιμετώπιση της "Μήδειας" Τι μας κρατάει ενωμένους; Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην αντιμετώπιση της "Μήδειας" Τι μας κρατάει ενωμένους; Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην αντιμετώπιση της "Μήδειας" Τι μας κρατάει ενωμένους; Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην αντιμετώπιση της "Μήδειας" Τι μας κρατάει ενωμένους; Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος στην αντιμετώπιση της "Μήδειας"

-"Που πας;"
-"Θα τρέχεις με τέτοιο χιονιά;"
-"Είστε τρελοί."
-"Αφού δεν πληρώνεσαι, γιατί να πας; Γιατί... Γιατί...;"

Γιατί πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο.
Γιατί έμαθα μέσα από τον εθελοντισμό, ότι έχω και εγώ ευθύνη.
Γιατί όταν χρειάστηκα βοήθεια δεν ήξερα τι να κάνω, τώρα όμως ξέρω.
Γιατί χαίρομαι όταν βλέπω το χαμόγελο στον ξένο που βοήθησα όταν μου λέει <<ευχαριστώ>>.
Μα πάνω από όλα... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!

17 Παραρτήματα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος τέθηκαν σε επιφυλακή από το μεσημέρι του Σαββάτου 13/2/21.

Εκατοντάδες εθελοντές σε όλη την Ελλάδα κινητοποιήθηκαν με την επέλαση της "Μήδειας", για να παρέχουν βοήθεια στους πολίτες που την είχαν ανάγκη.

Εκατοντάδες εθελοντές είπαν δυναμικά "ΠΑΡΩΝ" και όχι κρυφά "απών" την ώρα της ανάγκης, όταν ο κρατικός μηχανισμός έδινε τη δική του μάχη. Οι ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ανά την Ελλάδα πραγματοποίησαν περιπολίες, απομάκρυναν κλαδιά και κορμούς που έσπασαν κάτω από το βάρος του χιονιά, μοίρασαν φαγητό, καθάρισαν το χιόνι και απεγκλώβισαν πολίτες, πρόσφεραν πρώτες βοήθειες και βοήθησαν στη διακομιδή πολιτών προς ιατρικά κέντρα τόσο για τον εμβολιασμό τους όσο και για εξετάσεις ρουτίνας. Πρόσφεραν τη βοήθειά τους επικουρικά, ενδεδυμένοι τη στολή της ΕΠΟΜΕΑ.

Εκατοντάδες εθελοντές είναι ανάμεσά μας.
Και με τις πράξεις τους κάνουν μια δήλωση. Ότι δεν είναι όλα μια κρύα ισότιμη ανταλλαγή. Αλλά ότι δίνουμε χωρίς αντάλλαγμα.