Τοποθέτηση κοτσαδόρων στα Υπηρεσιακά μας οχήματα

Τοποθέτηση κοτσαδόρων στα Υπηρεσιακά μας οχήματα Τοποθέτηση κοτσαδόρων στα Υπηρεσιακά μας οχήματα Τοποθέτηση κοτσαδόρων στα Υπηρεσιακά μας οχήματα Τοποθέτηση κοτσαδόρων στα Υπηρεσιακά μας οχήματα Τοποθέτηση κοτσαδόρων στα Υπηρεσιακά μας οχήματα

Η υποστήριξη έρχεται στην ομάδα μας μέσα από πρωτοβουλίες εταιριών που αναγνωρίζουν τον εθελοντισμό ως τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας. Η Westfalia-Hellas συνέδραμε με το έργο μας με τη δωρεάν τοποθέτηση κοτσαδόρων σε δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα.
H εταιρία δραστηριοποιείτε στον χώρο από το 1999. Η πολύχρονη εμπειρία καθώς και η υποστήριξη και ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών είναι η φιλοσοφία της. Στην γκάμα των προϊόντων της θα βρείτε προϊόντα εγκεκριμένα από  μεγάλους οίκους  όπως η WESTFALIA , BOSAL και ARAGON.

Η WESTFALIA μπορεί να εγγυηθεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και την γρήγορη και εύκολη εφαρμογή τους, εξοικονομώντας κόστος και χρόνο τοποθέτησης

Οι παραπάνω εταιρίες εφαρμόζουν σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης της παραγωγής της, προκειμένου οι πελάτες της να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, βασισμένο στις υψηλότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές παγκοσμίως (ISO/TS 16949:2002 σε συνάρτηση με: DINENISO 9001:2000) και των Γερμανικών και Ευρωπαϊκών οδηγιών σύμφωνα με DINENISO 14001:1996.  Αποστολή όλων αυτών είναι να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις των πελατών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.westfalia-hellas.gr/ και ανάμεσα στην γκάμα των προϊόντων μας καλύπτουν 700 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων σε αποσπώμενους και σε αφαιρούμενους με κλειδαριά κοτσαδόρους θα βρείτε σίγουρα ότι χρειάζεστε.