Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά

Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 27/9/2021 το μαγικό μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Η ποντιακή με την κρητική λύρα και το ηπειρώτικο κλαρίνο ένωσαν όλη την Ελλάδα σε μια αγκαλιά.

Ο Γιάννης Καψάλης σπουδαίος ερμηνευτής της Ηπειρώτικης και δημοτικής μουσικής και γόνος παραδοσιακής μουσικής οικογένειας από τη Ζίτσα της Ηπείρου. Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, από τη Βέροια Ημαθίας και Διδάκτωρ Μουσικής Πρακτικής του πανεπιστημίου του Λονδίνου με διεθνή παρουσία στην ερμηνεία και εκτέλεση της ποντιακής λύρας. Ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Κίσσαμο Χανίων και ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές της Κρητικής μουσικής. Και οι τρεις ερμηνευτές, γνώστες της μουσικής παράδοσης από την οποία προέρχονται και εκπροσωπούν, συναντήθηκαν μουσικά με την ποντιακή και κρητική λύρα και το κλαρίνο και ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία και μοναδική συναυλία με τίτλο: «Όλη η Ελλάδα Αγκαλιά»

Μαζί τους ο Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας σε ένα παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο μουσικό ταξίδι.