Υγειονομική κάλυψη Greece Rally Βέροια 2020

Υγειονομική κάλυψη Greece Rally Βέροια 2020 Υγειονομική κάλυψη Greece Rally Βέροια 2020 Υγειονομική κάλυψη Greece Rally Βέροια 2020 Υγειονομική κάλυψη Greece Rally Βέροια 2020 Υγειονομική κάλυψη Greece Rally Βέροια 2020

Την 1η μέρα του Greece Rally 2020 στη Βέροια παρευρέθηκαν εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Κιλκίς και Σιντικής τηρώντας τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19 σε έναν πολυαναμενόμενο αγώνα που πραγματοποιήθηκε, εν τέλει, με ασφάλεια.

Την υγειονομική κάλυψη ενίσχυσαν με υπαίθριο ιατρείο, νοσηλευτές, εθελοντές, ένα ασθενοφόρο και την παρουσία του δρ. Μωυσίδη Γρηγόριου, προσφέροντας πρώτες βοήθειες στους παρευρισκόμενους και τους συντελεστές του Greece Rally Βέροια 2020.

Στη 1η Υπερδειδική με μια μικρή σε διάρκεια αγωνιστική ημέρα, οι οδηγοί πήραν μια γεύση από τις διαδρομές της φετινής χρονιάς. Μικρές απλές διαδρομές από την Βέροια μας οδήγησαν στην ειδική διαδρομή που πήγαινε παράλληλα με τον Αλιάκμονα, και με την Εγνατία Οδό, προσφέροντας θεαματικό σκηνικό και πλάνα για τους φωτογράφους.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στους πρόποδες του Βερμίου, κρατώντας τον αγώνα σε χαμηλά υψομετρικά. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Enduro και Rally, σε διαδρομές απαιτητικές σε πλοήγηση.