Υγειονομική κάλυψη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στο LAComicsFestival Vol4

Υγειονομική κάλυψη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στο LAComicsFestival Vol4 Υγειονομική κάλυψη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στο LAComicsFestival Vol4 Υγειονομική κάλυψη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στο LAComicsFestival Vol4 Υγειονομική κάλυψη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στο LAComicsFestival Vol4 Υγειονομική κάλυψη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στο LAComicsFestival Vol4

Υγειονομική κάλυψη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στο LAComicsFestival Vol4 που πραγματοποιήθηκε στις 23-29 Μαΐου 2022 στο Μυλο του Παππά Λάρισας που διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με το Project Ιππόκαμπος και τον Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών "ΕΤουΚου". 
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν καλλιτέχνες Κόμικς-Artist Alley, Local Artists, Illustrators και μαθητές του Project Ιππόκαμπος, ενώ πραγματοποιήθηκαν εκθέσεις κόμικς, εικονογράφησης και γελοιογραφίας, εργαστήρια, bazaar, graffiti, skate events, lives, προβολές και σχετικές ομιλίες στα panel του φεστιβάλ. 
Οι εθελοντές διασώστες της ΕΠΟΜΕΑ δρώντας σε βάρδιες βρίσκονταν στο χώρο καθημερινά με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ, αντιμετωπίζοντας αισίως όλα τα συμβάντα που χρήζαν επέμβασης. 
Η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του 4ου LA Comic Festival και ιδιαίτερα τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Μέλανδρο Γκανά για την πρόσκληση και την άριστη συνεργασία.