Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από τον "Ιανό"

Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από τον "Ιανό" Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από τον "Ιανό" Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από τον "Ιανό" Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από τον "Ιανό" Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές από τον "Ιανό"

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, μετά τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας "Ιανός", ενεργοποίησε το μηχανισμό της ειδοποιώντας όλες τις ομάδες για την μεγάλη ανάγκη σε είδη πρώτης ανάγκης.

Οι ομάδες ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας και ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Βόλου επιχείρησαν στο Δήμο Φαρσάλων και Δήμο Καρδίτσας, προσφέροντας εθελοντική εργασία για την αποκατάσταση των καταστροφών στις οικίες των κατοίκων με τον απεγκλωβισμό, καθαρισμό και την διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Την προσπάθειά τους ενίσχυσαν οι ομάδες ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, Αιγάλεω και Αθήνας με μεγάλο όγκο ανθρωπιστικής βοήθειας σε καθαριστικά είδη, τρόφιμα και είδη υγιεινής. Οι εθελοντές μετέφεραν και παρέδωσαν τις κούτες την Παρασκευή 9/10 στη Λάρισα.

Μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας προήλθε από την ευγενική στήριξη των καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ τα οποία ευχαριστούμε, μετά από επικοινωνία του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης την κυβερνήτη των LIONS Δασκαλάκη Μαργαρίτα για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείξανε για την μεταφορά και της δικής τους ανθρωπιστικής βοήθειας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ISUZU Ηλίας Θεοδωρίδης Α. Μανωλής Ο.Ε. και τον Διευθυντή  της Επιχειρηματικής Μονάδας Ζαμπέλη Ιωάννη απο την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ISUZU  για την στήριξη που μας πρόσφεραν για άλλη μια φορά στο έργο μας παραχωρώντας μας  τα οχήματα τους .