Έρευνες για τον 90χρονο αγνοούμενο στην Αράχωβα

Το σημείο συνάντησης των εθελοντών ήταν σημείο συνάντησης και για τους συμπολίτες του αγνοούμενου που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στις έρευνες Έρευνα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο με διασωστικό σκύλο Έρευνα με drone που προμήθευσε η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ Οι έρευνα δεν έληξε παρά μόνο με το τελευταίο φως του ήλιου

Κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Αράχωβας, κλιμάκιο με 10 εθελοντές διασώστες και ένα διασωστικό σκύλο μετέβη στην περιοχή της Αράχωβας για να συνδράμει στις έρευνες για τον 90χρονο Βρούλια Ιωάννη, για τον οποίο εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση η Lifeline Hellas, Silver Alert και o οποίος εξαφανίστηκε από την Παρασκευή 8/5.

Οι εθελοντές των ομάδων της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Αθήνας και ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δήμου Αιγάλεω ξεκίνησαν τις έρευνες με το πρώτο φως. Στην αποστολή προστέθηκαν και μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λοκρών. Συνολικά η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. επιχειρεί στην ευρύτερη περιοχή με 20 μέλη σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα ενώ τις έρευνες ενισχύει ένας διασωστικός σκύλος από την 7η ΕΜΑΚ. Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ.