Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην οικογένεια Μιχαηλίδη και την εταιρεία Orthostatical

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην οικογένεια Μιχαηλίδη και την εταιρεία Orthostatical Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην οικογένεια Μιχαηλίδη και την εταιρεία Orthostatical Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην οικογένεια Μιχαηλίδη και την εταιρεία Orthostatical Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην οικογένεια Μιχαηλίδη και την εταιρεία Orthostatical

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μιχαηλίδη και την εταιρεία orthostatical για τη δωρεά ενός ηλεκτρικού αμαξιδίου προκειμένου να διατεθεί από εμάς σε έναν συνάνθρωπό μας που το είχε ανάγκη.

Η όμαδα μας διέθεται ένα μεταχειρισμένο αμαξίδιο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών πρότεινε μία παραπληγική συνάνθρωπό μας που λόγω της έλλειψης αμαξιδίου παρέμενε κλινήρης.

Ξεκινήσαμε την συντήρηση του αμαξιδίου και μετά από πολύ κόπο και τρέξιμο όπου αλλάξαμε εξαρτήματα που έχρηζαν διαπιστώσαμε ότι τελικά δεν λειτουργεί.

Μέσω της ξένης εταιρείας βρήκαμε την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, την εταιρεία orthostatical όπου και ανέλαβε να βρει το πρόβλημα.

Τελικά καθώς το αμαξίδιό μας ήταν αρκετά παλιό δεν υπήρχαν ανταλλακτικά για την επισκευή του, η οικογένεια Μιχαηλίδη ιδιοκτήτρια της εταιρείας orthostatical, έχοντας μεγάλη ευαισθητοποίηση στην κινητική αναπηρία και θέλοντας να συμβάλει στο έργο μας προχώρησε στην δωρεά ενός καινούριου ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου.

Η εταιρεία orthostatical είναι μια οικογένεια με τους ανθρώπους της εταιρείας, τους προμηθευτές και φυσικά τους πελάτες της.

Η οικογενειακή επιχείρηση διανύει την 4η δεκαετία της και ήδη έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς έχοντας ως εφόδια και εργαλεία μια 30ετή εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω στον τομέα της αποκατάστασης .

Είναι στην ιδιοσυγκρασία της εταιρείας να υποστηρίζει κάθε άνθρωπο με κινητική αναπηρία λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές του μοναδικές ανάγκες και να προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις για να πετύχει τον δικό του στόχο: κίνηση, αυτονομία, προσβασιμότητα , αποκατάσταση με τα κατάλληλα βοηθήματα για να ζήσει όσο πιο κινητικά και ανεξάρτητα μπορεί μια συναρπαστική ζωή έτσι όπως την επιλέγει.

Η εταιρεία γνωρίζει τι σημαίνει κινητική αναπηρία καθώς πηγάζει μέσα από την ίδια την οικογένεια Μιχαηλίδη και είναι ο λόγος που αφιέρωσαν όλες τις προσπάθειες τους στην αποκατάσταση της κινητικής αναπηρίας.

Αποστολή τους είναι να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις και τα πιο εξελιγμένα βοηθήματα, να ανταποκρίνονται 100% στις προσδοκίες και στις ανάγκες των πελατών, συνδυάζοντας την ποιότητα με την λειτουργικότητα, το ελκυστικό design με την ασφάλεια.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://orthostatical.gr/el/ για μια γνωριμία με την οικογένεια της orthostatical όπου σίγουρα θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας.