Η εταιρεία Γριβάκης στο πλευρό του εθελοντισμού

Η εταιρεία Γριβάκης στο πλευρό του εθελοντισμού Η εταιρεία Γριβάκης στο πλευρό του εθελοντισμού Η εταιρεία Γριβάκης στο πλευρό του εθελοντισμού Η εταιρεία Γριβάκης στο πλευρό του εθελοντισμού

Με την χορηγία υγειονομικού εξοπλισμού κάνει την είσοδό της στο βάθρο των υποστηρικτών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η εταιρεία Γριβάκης.

Ο εξοπλισμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί στις υγειονομικές καλύψεις που αναλαμβάνουν κάθε χρόνο οι ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. καθώς και σε περιστατικά εκτάκτου ανάγκης, όπου και όταν απαιτηθεί.

Η εταιρεία Γριβάκης δραστηριοποιείται στις εισαγωγές, εξαγωγές και στο εμπόριο προϊόντων τεχνολογίας, ήχου, εικόνας και φωτός, ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού. Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 1974 και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με αποθήκες 1000τμ. Στην Ελληνική αγορά, τα προϊόντα της διατίθενται σε καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και σε γνωστές αλυσίδες. Τα προϊόντα  καλύπτονται (όπου απαιτείται) από πιστοποιητικά ποιότητας και την αντίστοιχη βεβαίωση κυκλοφορίας του Υπ.Βιομηχανίας και Ανάπτυξης. Για όλες τις συσκευές παρέχουμε εγγύηση και service από δικό τους ειδικευμένο προσωπικό.

Καθώς σκοπός της εταιρείας πάντοτε είναι η διάθεση προϊόντων ελεγμένης ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής καθώς και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ,επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://grivakis.gr/ και θα καλύψετε σίγουρα τις ανάγκες σας.