Υγειονομική κάλυψη ΔΕΗ από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας

Υγειονομική κάλυψη ΔΕΗ από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Υγειονομική κάλυψη ΔΕΗ από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Υγειονομική κάλυψη ΔΕΗ από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Υγειονομική κάλυψη ΔΕΗ από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Υγειονομική κάλυψη ΔΕΗ από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας

Η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας συμμετείχε στην υγειονομική κάλυψη του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 140 επαγγελματίες αθλητές από επαγγελματικές και εθνικές ομάδες. Πρόκειται για μία παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση που επέστρεψε στην Ελλάδα, με στόχο να αναδείξει το απαιτητικό άθλημα της ποδηλασίας και να προβάλει τις ομορφιές της χώρας.

Οι εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ σε άριστη συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες της διοργάνωσης, κάλυψαν υγειονομικά κομμάτια της αγωνιστικής διαδρομής καθώς και άλλων παράλληλων δράσεων στην πόλη της Λάρισας και συνέδραμαν άμεσα και καταλλητικά στην παροχή Α' Βοηθειών στους αθλητές που τραυματίστηκαν στον επεισοδιακό τερματισμό του αγωνιστικού γύρου.